Studerende

Allerede mens du studerer medicin, kan du få fordelene af den billigste bank for læger. Oveni får du en særlig attraktiv studiekonto med høj indlånsrente. 

En Studiekonto er mere end bare en konto med høj rente og gratis Visa/Dankort. Du kan også vælge, om du vil have:

  • Kassekredit på op til 50.000 kr. en lav rente (du betaler kun rente af det beløb, du trækker på kontoen)
  • Gratis Visa Debit
  • Eurocard/Mastercard til en særlig lav pris 
Og du har også adgang til de andre produkter i Lægernes Bank.            

Sådan gør du

Ansøg om din studiekonto her på siden, så ordner vi alt det praktiske med bankskiftet - helt uden gebyrer, naturligvis. Du skal ikke bekymre dig om nyt dankort, dine betalinger og alt det andet - få svar på dine spørgsmål om bankskifte her:
     

Hvad sker der,
når jeg skifter bank?
 

Du kan få en studiekonto, hvis du er lægestuderende, og du kan have den, så længe du studerer. Studiekontoen ændres til en Multikonto, når vi bliver bekendt med, at dit lægestudie er afsluttet eller afbrudt.

Hvis du afbryder din uddannelse som læge, kan du som udgangspunkt beholde dine konti i Lægernes Bank, men du kan ikke udvide dine forretninger i banken med flere produkter.

For at få en studiekonto skal du have din NemKonto og alle dine bankforretninger hos os.

Du kan få en kredit på op til 50.000 kr. efter almindelig kreditvurdering.

Banken indhenter relevante oplysninger om din økonomi. Det kan fx være i Lægernes Pension, Lægeforeningen, den digitale tingbog og RKI. Det er en forudsætning, at du ikke er registreret i RKI.

Alle borgere i Danmark, der er fyldt 18 år, skal have en konto, der er registreret som NemKonto hos det offentlige. Alle betalinger fra stat og kommune sker via den konto, du har valgt som din NemKonto. Fordelen er, at alle betalinger fra det offentlige indsættes direkte på din konto. Du kan benytte din studiekonto som NemKonto.

Hvis du er offentligt ansat, vil din NemKonto blive anvendt som lønkonto. Flere andre arbejdsgivere benytter også NemKonto til udbetaling af løn.