Totalrådgivning

Er du kunde i Lægernes Bank, kan vi tilbyde dig en udvidet pensionsrådgivning ud fra din pensionsordning i Lægernes Pension og dit kundeforhold i banken.

Med udvidet pensionsrådgivning tager vi ikke blot tage højde for dine forskellige pensionskilder, men også for det, du har ved siden af i frie midler. På den måde får du et samlet overblik over din økonomi som pensionist, eller hvis du bliver invalid eller dør.

Dit samtykke 

Når du er kunde i Lægernes Bank, har du givet banken tilladelse til at videregive oplysninger om dine pensionskonti og -depoter til Lægernes Pension til brug for en samlet pensionsrådgivning. Hvis Lægernes Pension skal give dig en udvidet pensionsrådgivning, der omfatter dit fulde kundeforhold i Lægernes Bank, skal vi bruge et særligt samtykke fra dig.

Med dit samtykke kan banken videregive disse oplysninger om dit kundeforhold til Lægernes Pension: 

  • Engagementsoplysninger, fx produkter, type og størrelse
  • Kontonumre, indestående på depoter og konti, størrelsen af lån, restgæld- og renteoplysninger samt oplysninger om eventuelle restancer
  • Indtægts- og formueforhold, herunder oplysninger om fast ejendom.

Giv samtykke

Vi har registreret personlige oplysninger om dig, for at vi effektivt kan administrere pensionsordningen og yde en god service og rådgivning. Indsamlingen, anvendelsen og registreringen af personoplysningerne er reguleret i loven om behandling af personoplysninger. Loven stiller krav til, hvordan oplysningerne om dig må anvendes.

Du kan til en hver tid få at vide, hvilke oplysninger der er registreret om dig, og få forkerte oplysninger rettet eller slettet.