Mine investeringer i Porteføljepleje under coronakrisen

Coronakrisen har medført tab for dine investeringer i Porteføljepleje. Overalt i verden har nedlukningen af samfund og landegrænser ramt den økonomiske aktivitet hårdt. Hvornår det stopper afhænger af, hvornår vi kan se enden på smittespredningen, og effekten af de hjælpepakker, som regeringerne sætter i værk.

Når vi kommer ud på den anden side, forventer vi, at den økonomiske aktivitet vil stige igen. Selv om det ser sort ud lige nu, behøver det ikke at være tilfældet, når vi når nogle måneder frem.

Din Porteføljepleje-investering
Det er vigtigt, at du ikke tager forhastede beslutninger i en situation, som den vi står i nu. Dine investeringer i Porteføljepleje er konstrueret til at undgå store permanente tab, hvis du holder fast i den investeringsstrategi, som du har valgt. Vi har afstemt strategien efter, hvor meget risiko du ønsker at tage, og hvor længe du ønsker at investere pengene.

Hvis forholdene har ændret sig, dvs. du ønsker mindre (eller mere) risiko, eller du ønsker dine penge investeret i en kortere (eller længere) periode, er du velkommen til at kontakte os.

Har forholdene ikke ændret sig, anbefaler vi dig at holde fast i din investeringsstrategi.