Boliglån: Nyt tilbud eksklusivt til læger

Lægernes Bank er klar med nyt boliglån, der er billigere end mange realkreditlån. Lægernes høje kreditværdighed skal komme dem til gode, lyder det fra banken.

Lægestandens generelt gode økonomi og høje kreditværdighed kommer nu boligkunder i Lægernes Bank til gode. Det sker i forbindelse med, at Lægernes Bank lancerer et boliglån, der er skræddersyet til lægerne. 

- Som udgangspunkt er læger gode kunder. De har en god, stabil og fast indkomst med positiv lønudvikling. Oveni er det vores erfaring, at læger generelt opfører sig økonomisk fornuftigt og forsvarligt. Det gør, at vores risiko for at tabe penge på at låne ud til læger er yderst begrænset. Det skal selvfølgelig kunne ses i prisen på lånet, siger Linda Hansen, privatkundechef i Lægernes Bank.

God økonomi giver gevinst
Ved et normalt realkreditlån betaler lægerne en rente, som tager udgangspunkt i gennemsnitsdanskerens økonomi og kreditværdighed. Selvom læger typisk har en bedre økonomi end danskerne generelt, får lægerne ikke gavn af det, når de tager lån hos et traditionelt realkreditinstitut. Det får de med Lægernes Boliglån, der eksklusivt tilbydes læger med stærk økonomi.