Lægernes Pension er nr. 1 i ny tilfredshedsmåling

Lægernes Pension har de mest tilfredse medlemmer, viser ny måling fra analysehuset EPSI Rating Danmark.

Lægernes Pension stikker af fra de øvrige pensionsselskaber i en ny tilfredshedsmåling. Det skriver nyhedsmediet FinansWatch i en artikel onsdag. Målingen placerer Lægernes Pension allerforrest og med god afstand til resten af feltet. EPSI Rating Danmark, der står for undersøgelsen, fremhæver, at virksomheder med et indeks på over 75 har en stærk position blandt deres kunder. Lægernes Pension har et indeks på 78,8.

- Det er naturligvis et dejligt klap på skulderen, at lægerne vurderer os så højt i en uafhængig tilfredshedsmåling. Det er helt afgørende for os og et signal om, at lægerne føler sig trygge og sikre ved at give os ansvaret for deres pensioner. Så kan de i stedet bruge tid på det, der interesserer dem, og hvor de gør en vigtig forskel for os andre, lyder det fra Chresten Dengsøe, adm. direktør i Lægernes Pension.

- Vi bestræber os på at lægge kræfterne de steder, der betyder mest for lægerne. Undersøgelser viser, at vores medlemmer værdsætter, at vi sikrer dem et stabilt og højt afkast af deres pensionsformuer samtidig med, at vi investerer ansvarligt. Blandt andet når det gælder klima. Desuden har de tillid til, at de får en fair og god behandling, hvis de får brug for det.

Undersøgelsen af kundetilfredsheden i pensionsbranchen er baseret på 2.966 interviews med danske privatkunder. Interviewene er gennemført 20. april-15. maj 2021 af EPSI Data Collection Services for EPSI Rating Danmark.

   

Stemningsbillede

Kilde: EPSI Rating Danmark