Pecunia er udkommet

Pecunia er udkommet

Nye og attraktive pensionsregler belønner flittige læger, der ønsker at holde faste i lægegerningen også efter, de kunne være gået på pension.

98 ud af 100 læger får ønsket banklån, når de kontakter Lægernes Bank for at låne penge til blandt andet hus, bil og båd. Kun to procent går forgæves, og i de tilfælde ser banken det som en vigtig opgave at rådgive kunderne om, hvad der skal justeres i familiens økonomi, så drømmene kan blive opfyldt.

overblik over nye regler for boligbeskatning, som regeringen præsenterede i efteråret, og som bliver rullet ud de kommende år.

Netbanksvindel er stigende og flere gange om måneden lykkes det svindlere at narre adgangskoder fra bankkunder og overføre penge fra netbankkonti til svindlernes konti.

Læs det og meget mere i Pecunia, som netop nu er på vej til medlemmerne af Lægernes Pension.

Rettelse: På side 10 i den trykte version af Pecunia fremgår det desværre, at læger arbejder næsten to år efter, at de kunne være gået på folkepension som 66-årige. Folkepensionsalderen er korrekt 67 år for folk, der fylder 67 år i 2023. Redaktionen beklager fejlen, og har rettet dette i vedhæftede online version af Pecunia.

   

Læs Pecunia her

 

Stemningsbillede