Praktiserende lægers bank

De fleste praktiserende læger benytter Lægernes Bank, og vi finansierer flest praksiskøb. Det giver os en indsigt i handel med lægepraksis og den daglige drift, som du ikke finder andre steder. Vi har også fordele ved både at være pensionskasse og bank – det kommer dig til gode i form af meget konkurrencedygtige priser.

I Lægernes Bank beskæftiger vi os kun med læger. Det har vi gjort i mere end 25 år. Alle vores rådgivere er bankuddannede og har mange års erfaring i rådgivning af læger. Som praktiserende læge har du din egen rådgiver, som kun beskæftiger sig med praktiserende læger og er fortrolig med de udfordringer og behov, der kan opstå.

Vi kender forløbet i en praksishandel og har indgående kendskab til den daglige drift. Det er med til at sikre et kort forløb i forbindelse med handlen og betyder, at du ikke skal bruge unødig tid og penge til advokat og revisor. Vi har ikke krav om årlige møder med dig og din revisor for at kunne tage stilling til din økonomi.

Få gavn af vores branchekendskab

Her kan du læse, om nogle af de situationer, man bliver stillet i som praktiserende læge - og hvor det er godt at have en bank, man kan tage med på råd.