Bank for læger

Lægernes Bank er på mange måder en bank som alle andre - men alligevel ikke helt.

Vi sørger for din daglige økonomi. Vi finansierer din bolig, bil og mange andre ting. Og vi rådgiver dig om dine investeringer og om, hvordan du får mest ud af dine penge.

Det særlige ved Lægernes Bank er, at vi kun beskæftiger os med læger. Vi er fortrolige med lægers økonomiske behov – både som privatpersoner, og hvis du har egen praksis. Det gør, at vi kan specialisere rådgivningen og målrette produkterne til dit behov. Desuden har vi fordele ved både at drive pensionskasse og bank – det kommer dig til gode i form af meget konkurrencedygtige priser.

Din bank, dit overskud

Lægernes Bank er ejet af dig som medlem af Lægernes Pension. Bankens overskud kommer derfor tilbage til Lægernes Pension til gavn for dig og din pension. De sidste 20 år har investeringen i banken givet et afkast på godt 8 procent om året.

Er du medlem af Lægernes Pension, kan du blive kunde i Lægernes Bank.

Opsparingsmedlemmer (dvs. medlemmer med midlertidig autorisation) og medlemmer, der bor i udlandet, kan også være kunder, men kan ikke få lån.

Du kan blive kunde i Lægernes Bank, allerede mens du studerer på lægestudiet. Også selvom du endnu ikke er medlem af Lægernes Pension. Du får fuld adgang til bankens produktsortiment, fx en studiekonto med fordelagtig rente.

For at du kan blive kunde, skal din SU/løn gå ind på din konto hos os.

De medicinstuderendes organisation FADL vurderer, at bankens samlede tilbud er konkurrencedygtigt.

Studiekonto

Din familie (husstand) kan også blive kunder i Lægernes Bank, og din ægtefælle/samlever kan få de samme produkter og rådgivning, som vi tilbyder dig.

Du skal være medkontohaver på lån og kreditter, da vi kun låner penge ud til medlemmer af Lægernes Pension.

Alle vores rådgivere er bankuddannede og har mange års erfaring i rådgivning af læger.

Du får din egen rådgiver, som du kan kontakte direkte. Vi har specialister i investering, pension og bolig, som bistår din rådgiver, når der er behov. På den måde får du altid personlig og kvalificeret rådgivning. 

Vi rådgiver som udgangspunkt kun om produkter fra Lægernes Bank, Lægernes Invest og vores samarbejdspartnere. Rådgivningen er derfor begrænset til udvalgte produkter og er ikke uafhængig. Bankens rådgivere er ikke provisionsaflønnede og måles ikke på salg af produkter.