Eurocard/Mastercard

Vi kan tilbyde dig Eurocard til en særlig favorabel pris. Det er nemt og sikkert i hverdagen og på rejsen.

Eurocard er et kreditkort, der giver dig handlefrihed over hele verden og adgang til en række fordele, fx afbestillings- og købsforsikring og rentefri kredit. Nogle steder i udlandet er det nødvendigt at benytte et kreditkort som Eurocard i stedet for et betalingskort som Visa/Dankort, fx når du reserverer hotel eller bil. 

Kortet har ingen øvre købsgrænse og giver op til 42 dages rentefri kredit. Kortet kan anvendes overalt i Mastercards globale netværk. 

Download Eurocard app'en og følg dit forbrug, godkend køb på nettet, se pin-kode, spær kort og meget mere. 

Få ekstra fordele med Eurocard Platinum

Vælger du Eurocard Platinum, får du også adgang til over tusind Priority Pass lounges i lufthavne verden over (betaling pr. besøg). Betaler du rejsen med kortet, er du dækket af den udvidede rejseforsikring.

Alle nye betalingskort er i genbrugsplast. 

Når du ansøger om Eurocard, skal du bruge den 4-cifrede kode, som du har til mobilbanken, når du godkender bestillingen. Hvis du ikke allerede har en mobilbank, kan du følge vejledningen her og oprette dig til mobilbank, inden du ansøger om kortet.

Du skal være fyldt 18 år, og du bliver kreditvurderet af Eurocard, inden du kan få kortet.

Eurocard
Eurocard er uden årsafgift første år. Derefter betaler du kun 240 kr. i årligt gebyr. Det er halvdelen af normalprisen på 480 kr.

Eurocard Platinum
For Eurocard Platinum betaler du 1.495 kr. i årligt gebyr (normalprisen er 1.695 kr.).