Realkreditlån

Skal du købe nyt hus eller sommerhus eller forbedre din bolig, kan realkreditlån være et godt valg. 

Vi samarbejder med Totalkredit, og du kan vælge mellem mange forskellige typer realkreditlån alt efter dine ønsker og økonomi. Det er naturligvis et spørgsmål om kroner og øre, men i høj grad også om temperament, fremtidsplaner og markedets udvikling.

For nogle er det vigtigt med tryghed og at sikre sig mod rentestigninger, mens andre hellere vil have en variabel rente, hvor renten typisk er lavere. Nogle vil gerne afdrage meget på deres lån, mens andre ønsker at reducere deres afdrag i en periode.

Alle lånetyper kan løbe op til 30 år og har mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år.

Tal med os om fordele og ulemper ved de forskellige lånetyper eller få mere at vide på Totalkredit.dk.

Når du ansøger om lånet, kontakter vi dig for at tale om dine specifikke boligønsker og gennemgå din økonomi både nu og efter. Det giver dig et godt beslutningsgrundlag, før du investerer i en ny bolig. Og det giver os det bedste udgangspunkt for at kunne hjælpe dig.

Når du har fundet boligen, gennemgår vi økonomien med jer og foretager den endelige kreditvurdering. Tag en advokat med på råd, og gerne tidligt i forløbet. Vi kan kun hjælpe dig med økonomien – ikke det juridiske.

Ved en låneomlægning indfrier du et realkreditlån og optager et nyt lån, der dækker omkostningerne til indfrielse af det gamle lån. For de fleste boligejere med fastforrentede lån er en omlægning aktuel, når markedsrenten igennem en periode er faldet markant. Ved at erstatte lånet med et lavere forrentet lån sparer man penge på den månedlige ydelse. Det kaldes nedkonvertering.

Omlægger du til et lån med en højere rente, er der tale om en opkonvertering. Opkonvertering kan benyttes, når markedsrenten stiger, og kursen dermed falder på obligationerne til dit lån. Det kan nemlig betyde, at du kan få gavn af kursforskellen mellem de to lån, så gælden i det nye lån bliver mindre og kan opveje, at renten til gengæld bliver højere.

Kontakt os for at høre om dine muligheder, når du overvejer at omlægge dit lån.

BEREGN
LÅNEOMLÆGNING