Lægernes Boliglån

Dit fleksible alternativ til realkreditlån.

Vil du købe bolig eller låne i den, du har? Lægernes Boliglån er et godt alternativ til de traditionelle realkreditlån. Det er et fleksibelt boliglån, som du kan bruge til at købe ny bolig eller andet du har brug for.

Giver dig fleksibilitet i økonomien

  • Få op til 30 års afdragsfrihed.
  • Betal ekstra ind på lånet, når du vil.
  • Indfri lånet helt eller delvist til kurs 100, når det passer dig.
  • Lås renten fast, hvis du ønsker at kende den nogle år frem.

Lægernes Boliglån vs realkreditlån

Lægernes Boliglån er et fleksibelt og prismæssigt attraktivt boliglån, som er et reelt alternativ til traditionelle realkreditlån. Og så har du intet kurstab ved boliglånet, som ved realkreditlån.

Du kan låne op til 80% af værdien af boligen og 75% af fritidshuset - ligesom ved et realkreditlån.

Og så kan du tilpasse lånet, så det passer dig - og når det passer dig. 

Du har mulighed for at få afdragsfrihed i op til 10 år. 

Er der stor friværdi i din bolig (på mindst 40%), har du mulighed for afdragsfrihed i helt op til 30 år.

Du kan vælge en løbetid på mellem 1 og 30 år, der passer til dit liv og din økonomi. Og du kan betale lånet helt eller delvist ud, når du vil. 

Den samlede rente på Lægernes Boliglån består af en grundlagsrente og et rentetillæg. Grundlagsrenten svarer til obligationsrenten, mens rentetillægget afhænger af, hvor meget du låner i forhold til boligens værdi (belåningsværdi).

Renten er variabel med rentetilpasning hver tredje måned. 

Du kan vælge at låse renten fast i 5 år ad gangen, hvis du gerne vil kende din rente nogle år frem. Rentesatsen bliver lidt højere, hvis du låser den fast.

Når banken udsteder et lån eller en kredit med pant i fast ejendom, skal samtlige ejere af boligen være låntagere. Hvis det er din ægtefælle, som ejer ejendommen, skal I altså begge optage lånet.

Som sikkerhed for lånet skal Lægernes Bank have pant i din ejerbolig. Det kan gøres med et ejerpantebrev i din ejendom. Hvis du på et senere tidspunkt ønsker at omlægge lånet til et realkreditlån, kan du under visse betingelser genbruge den variable del af tinglysningsafgiften (1,45 pct.).

Sikkerheden kan suppleres med en gruppelivsforsikring, der pantsættes til banken.

MERE OM LÅNEPOLITIK